Η ιστορία του Philomelia γραμμένη το 2021.

Όλα ξεκίνησαν για παιχνίδι, όταν ήμουν μόλις 16 χρονών (2011) ο κόσμος των μελισσών με κέρδισε. Ήταν κάτι μαγικό , να δημιουργείς μια αποικία και να την παρακολουθείς πώς αναπτύσσεται και πώς επιβιώνει .

Χωρίς να υπάρχει μελισσοκομική ενασχόληση στο ιστορικό της οικογένειάς μου έπρεπε να μάθω βοηθώντας άλλους μελισσοκόμους παλιούς και έμπειρους. Τότε είδα την παράγωγη και ξανα γοητεύτηκα από τη μελισσοκομία. Με ενθουσίασε που είδα πλέον πως μπορώ να παράξω ένα προϊόν και ακόμη περισσότερο που αυτό ήταν σε συνεργασία με την φύση!

Στην συνέχεια στα 20 μου (2015) αποφάσισα ότι όλο αυτό που αγαπούσα θα έπρεπε να το κάνω επάγγελμα , έτσι παράλληλα με τις σπουδές μου ( Τεχνολογία Γεωπονίας ) να τελειώσω και το Σχολείο Μελισσοκομίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έπειτα από 9 χρόνια ενασχόλησης και έχοντας την τεχνογνωσία επιτυγχάνουμε να παράγουμε ικανοποιητικές ποσότητες μελιού έχοντας πάντα σαν γνώμονα την εξαιρετική ποιότητα . Στην συνέχεια οι ανάγκες για εξέλιξη και οι εξωστρεφείς σκέψεις μας οδήγησαν στην δημιουργία ενός νέου Brand που ακούει στο όνομα Philomelia (2020) . Ένα Brand που αγκαλιάστηκε και στηρίχτηκε αμέσως από την τοπική κοινωνία και διακρίθηκε σε διεθνή και αναγνωρισμένο διαγωνισμό γευσιγνωσίας που γίνεται στην Αγγλία (Great Taste Awards) . Παράλληλα με το Philomelia φτιάχνουμε και ένα καινούριο συσκευαστήριο μελιού το οποίο θα ολοκλήρωση τον κύκλο μας. Όλα από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα έρχονται όπως τα φέρνει ο χρόνος και δένουν αρμονικά, με αργά και σταθερά βήματα συνεχίζουμε στο μέλλον που κοιτάμε με αισιοδοξία !

Τοποθεσία

Προϊόντα

Language