Η ιστορία της Βιοτεχνίας γαλακτοκομικών προϊόντων «ΤΑΤΣΗΣ» ξεκινά το 1993, όταν ο ιδρυτής Γεώργιος Τάτσης άνοιξε στην Άρτα ένα εργαστήριο γαλακτοκομικών προϊόντων που έγινε γνωστό για την παραγωγή του γιαουρτιού και της φέτας, από πρόβειο και αγελαδινό γάλα.
Το 2003 καναμε μετεγκατασταση στην καινουργια συγχρονη μοναδα μας
Τα προϊόντα που παράγουμε είναι : Φέτα(ΠΟΠ), Κεφαλογραβιέρα(ΠΟΠ), Γραβιέρα, Κεφαλοτύρι, Ανθότυρο και Γιαούρτι παραδοσιακό.
Το 80% της παραγωγης εξαγεται στην ΑΜΕΡΙΚΗ , ΚΑΝΑΔΑ , ΓΑΛΛΙΑ και το υπολοιπο 20% στην Ελληνικη αγορα.